Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Izrada web sajta

Izrada web sajta

Izrada sajtova

izrada-sajta

Izrada sajta se bavi web programiranjem i web dizajnom. Mi smo  kompanija koja se bavi izradom internet prezentacija. Naša profesionalnost, timski duh, kao i želja za boljim i uspešnijim poslovima samo su mali delić onoga što možemo pružiti za Vas. Svakodnevna borba među našim konkurentima, nam govori da samo profesionalan pristup može zadovoljiti naše klijente, kao i njihove sve veće potrebe. Sve je više laika koji Vam pokušavaju prodati web dizajn, a ni sami nemaju pojma koliko je to ozbiljan i profesionalan posao. Naš posao zna da bude mukotrpan posao, ali nama predstavlja zadovoljstvo i veliku ljubav. Pre svega da svojim klijentima ispunimo sve želje i zahteve koji oni imaju, onda pravljenje internet prezentacije pada lako jer znamo da će naš klijent biti presrećan kada ispunimo sve njegove želje i zahteve.

Šta je Vama potrebno?

To su pre svega nekoliko stvari koje ćemo pokušati navesti: – dobar i pouzdan hosting ili prostor gde je smeštena vaša internet prezentacija, odabir imena domena (dopustite našim espertima da za Vas odaberu ime ili konsultujte se sa nama u izboru domena), Vizuelni izgled mora da zadovaljava najviše standarde, Funkcionalnost  mora da bude jedna od primarnih stvari, Prohtevi klijenata mora da se ispoštuju – Seo je veoma važan  i on se posebno naplaćuje.

Kako pravimo websajt?

Ovo je vrlo dobro pitanje.Veoma je teško odgovoriti jednostavno, jer razni klijenti imaju različite zahteve. Naš tim je sposoban da odgovori svim Vašim zadacima.

Koje platforme koristimo za izradu web stranica?

Koristimo  sledeće CMS WordPress , Joomla , Opencart , Magento , Prestashop.

Koliko je Internet marketing ključan ?

Internet marketing je nova grana industrije u kreiranju web stranica. Danas napraviti web prezentaciju bez dobrog internet marketinga je samoubistvo. Takođe se bavimo i  internet marketingom ili da kazem reklamiranjem na Google i Facebook.

Optimizacija ili SEO  čemu služi ?

Seo je nova delatnost web programera.Pre svega vidljivost Vaše internet prezentacije  na google-u je danas veoma važna. Pozicionirati vaš link znači veću posećenost i veći promet. Ključne reči treba koristiti tako da Vas ljudi mogu lako naći na web pretraživač-ima.

Cena ?

Cena  je pitanje koje treba postaviti klijentu. To jest treba mu postaviti pitanje koliki je Vaš budžet i koji su njegovi prohtevi i zahtevi. U našoj ponudi su dve vrste cenovnika :

cena (namenjem fizičkim licima i malim preduzećima ) klikni ovde za cenovnik

cena za profesionalniji izgled (namenjen poznatim ličnostima ,velikim kompanijama itd…) klikni ovde za cenovnik

Mi  ćemo sve učiniti da se bolje pozicionirate na Google.

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite

Pozovi WhatsApp Viber