Cena izrade sajta

Start

150€

200€

Besplatan hosting, besplatan domen, SEO optimizacija, Prilagodjen sajt za sve vrste medija, FB reklamiranje ...


Osnovni

200€

250€

Besplatan hosting, besplatan domen, SEO optimizacija, Prilagodjen sajt za sve vrste medija, google AdWords reklama...


Premium

400€

500€

Besplatan hosting, besplatan domen, SEO optimizacija, Prilagodjen sajt za sve vrste medija, višejezični sajt...


Business

600€

700€

Besplatan hosting, besplatan domen, SEO optimizacija, google AdWords reklama, web prodavnica, visejezični sajt...
Cena izrade sajta

Ako Vam je potrebna evaluacija za izradu web prezentacija Molim Vas kontaktirajte nas. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate putem email-a ili telefona. Mi smo uvek za Vas tu i stojimo Vam na raspolaganju.

Mi kao tim želimo da Vam ukažemo da imamo različite pakete za svačiji džep. I ako ste u nekoj nedoumici pišite nam mi ćemo gledati da Vama izadjemo u susret .

Ipak nemojte škrtariti na prezentaciji, jer vam je to najjeftinija reklama, a i doneće Vam najviše novca. S obzirom na ulaganja na TV i radio ovaj vid Internet marketinga je veoma pristupačan.

Potrebno je napomenuti da se SEO ili Optimizacija sajta posebno naplaćuje.

U mogućnosti smo da napravimo i održavamo atraktivno dizajnirane web stranice koji će ispuniti Vaše potrebe, bilo da Vam je potreban redizajn ili potpuno nova web prezentacija. Naše  iskustvo u ovoj oblasti kao i permanentno usavršavanje  sa novim tehnologijama i svetskim trendovima, daje nam za pravo da klijentu ponudimo profesionalna  i kvalitetna rešenja.

Svesni da dobar izgled web stranice može da poveća uspešnost kompanije. S toga web prezentacija i logo moraju biti u našim rukama, pravim profesionalcima  koji su posvećeni svakom projektu u potpunosti od početka do samog kraja.

Naše web prezentacije odlikuju se  osobinama savremenih sweb stranica: funkcionalnost, dizajn, sigurnost i pouzdanost. Sve što Vi zamislite mi želimo da pretočimo u stvarnost.

Optimizacija je poseban pojam i veoma je važna , ona je ta koja Vam donosi najviše klijenata. Svakako da postoje i drugačiji načini da privučete svoje klijente poput socijalnih mreža optimizacija sajta je dugoročna i veoma isplatljiva.

Potrebno je napomenuti da radimo i redizajn, kao i prebacivanje određenih web stranica  iz statičkih u dinamičke web stranice, a isto tako prebacujemo odredjene prezentacije iz Joomla u WordPress.

Sve zahteve i prohteve koje imate mi ćemo uspeti da odradimo umesto Vas. Prepustite posao pravim profesionalcima. Danas je sviše različitih zahteva u web industriji, samo mi možemo da ispunimo sve Vaše želje. Ako imate nekih nedoumica ili Vam slučajno nije jasno, kontaktirajte kako bismo Vam objasnili. Naše dugogodisnje iskustvo nam daje za pravo damožemo da kažemo da spadamo u grupu najboljih. Dozvolite nama da obavimo posao profesionalno.

Stojimo  Vam  uvek na raspolaganju …

Pišite nam
close slider
//]]>