Kreiranje web stranica

Kreiranje web stranica

Web dizajn

kreiranje-web-stranica

Ko smo mi?

Mi smo grupa mladih i ambicioznih ljudi koji prave i dizajniraju web stranice. Danas svako zna da napravi internet stranicu. Naravno bez ikakvog podcenjivanja pojedinaca, grupa ili kompanija naš tim eksperata će izaći Vama u susret i napraviti internet prezentaciju kako Vi želite. Mi smo servis za pravljenje internet prezentacija kao i njihovo održavanje. Naš servis je jeftin i profesionalan.

Koje usluge pruzamo klijentima?

Usluge koje pružamo našim klijentima su :

kreiranje internet prezentacija

– Kreiranje internet prodavnica

– Prilagođavanje internet prezentacija za mobilne uređaje  ili tablete

SEO Optimizacija sajtova

Povezivanje sa sociljnim mrežama (Facebook,Twitter,Google plus,Youtube i dr..)

– Vodjenje reklamne kampanje i marketinga za  google adwords  (postavljenje oglasa na Google i reklama istih).

Internet agencija koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za websajtom. Mi smo tu da Vama poboljšamo poslovanje kao i najjeftiniju reklamu . Ne dozvolite sebi da nemate internet prezentaciju. Kontaktirajte nas, jer mi ćemo Vam pomoći. Pravljenje internet prezentacija  je naš fah. Samo mi možemo  izaći u susret svim Vašim prohtevima.

Kupovina hostinga i domena

Radimo zakup hostinga i domena. Vama omogućiti da što pre dobijete internet prezentaciju. Mi smo tu da zakupimo domen i hosting, i uputimo koji domen  da se zakupi na godinu dana ili duže.

SEO optimizacija

Seo je  da kažemo posebna oblast ili bolje rečeno nauka u okviru kreiranja internet stranica.  To je kompleksan, mukotrpan i dug proces. Ovo  danas predstavlja posebnu industriju u okviru web dizajna.Ona se i posebno naplaćuje. Proces kako da se što bolje indeksira Vaša web prezentacija na pretraživačima (Google ,Bing ….)

Naša ekipa će na najbolji mogući način optimizovati sajt za Google. On page optimizacija kao i off page optimizacija. Možete proveriti naše cene ovde . Cene su veoma pristupačne i imamo ponude za svačiji džep .

Jednostano i lako naša usluga je profesionalna i jeftina.

Kontaktirajte nas mi smo tu zbog Vas.

Pišite nam
close slider

    Odgovorite na kviz pitanje
    WhatsApp