Internet prodavnica

Internet prodavnica

Web shop

Sta je internet prodavnica?

internet-prodavnica

internet-prodavnica

Web shop predstavlja automatizovanu radnju za prodaju. Ovaj vid trgovine olakšava vlasnicima da posluju nesmetano 24 časa u nedelji , dok klijentima isto pruza kupovinu non -stop ,kao i dostavu na kućnu adresu.

Zašto web shop?

Eshop predstavlja moderno sredstvo elektronske trgovine. Sa webshopom Vaše poslovanje će povećati svoj profit i svoju efikasnost. Ne treba zameriti da ćete biti non stop dostupni za Vaše klijente.

Kakav Web shop trebam?

Postovani svakako da cemo Vam izaći u susret da izadjete na tržiste u najboljem svetlu. Implementiraćemo sve vrste plaćanja poput bankovnog transfera , plaćanje putem pouzeća , paypal , bankarske kartice i td.

Tu smo da instaliramo i sve kurirske sluzbe poput AKS ,BEX ,POSTEXPRESS i druge.

Naravno mi smo tu i za naše ljudi koji žive napolju i potreban im je websajt sa inostranim kurirskim službama.

Prepustite nama posao , a Vi uživajte.

Bićete u mogucnosti lako da dodajete proizvode kao i njihove kategorije i podkategorije.

Koje  programe preporučujemo ?

Za poslovanje firmi  , kao i pojedinaca mi preporucujemo Opencart. Opencart predstavlja jedno od vodecih CMS – etrgovina. Sa Opencart – om moćićete lako da instalirate nove jezike  , nova plaćanja , kao i kurirske službe  , a pogotovo ćete moći da menjate kurs valute  , ako imate više valuta na svom sajtu.

Treba napomenuti da paypal jedino posluje za inostrano tržiste , to jest moze se koristiti za kupce iz inostranstva . Želimo da Vam ukažemo da  paypal ima ograničenja za fizička lica tako  da mogu primiti do 1200 eur .

Ujedno Vam preporučujemo i Woocomerce to je jedna od ekstenzija wordpress -a , koja se sve Vise koristi na nase trziste.

Gde mogu dobiti najbolju uslugu?

Naravno mi Vam stojimo na usluzi , sa našim jeftinim cenama , ili ako imate neke specijalne zahteve , kontaktirajte nas kako bi Vam izvrsili procenu posla . Svakako imajte u vidu da naše usluge održavanja sajta na godinu dana su besplatne , nemojte to zanemarivati , jel treba uvek neko ko će brinuti o Vašem sajtu .

Izrada eshop je najbolja kod nas pozovite nas

Pišite nam
close slider

    Odgovorite na kviz pitanje
    WhatsApp