Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Internet prodavnica

Internet prodavnica

Web shop

Sta je internet prodavnica?

internet-prodavnica
internet-prodavnica

Web shop predstavlja automatizovanu radnju za prodaju. Ovaj vid trgovine olakšava vlasnicima da posluju nesmetano 24 časa u nedelji , dok klijentima isto pruza kupovinu non -stop ,kao i dostavu na kućnu adresu.

Zašto web shop?

Eshop predstavlja moderno sredstvo elektronske trgovine. Sa webshopom Vaše poslovanje će povećati svoj profit i svoju efikasnost. Ne treba zameriti da ćete biti non stop dostupni za Vaše klijente.

Kakav Web shop trebam?

Postovani svakako da cemo Vam izaći u susret da izadjete na tržiste u najboljem svetlu. Implementiraćemo sve vrste plaćanja poput bankovnog transfera , plaćanje putem pouzeća , paypal , bankarske kartice i td.

Tu smo da instaliramo i sve kurirske sluzbe poput AKS ,BEX ,POSTEXPRESS i druge.

Naravno mi smo tu i za naše ljudi koji žive napolju i potreban im je websajt sa inostranim kurirskim službama.

Prepustite nama posao , a Vi uživajte.

Bićete u mogucnosti lako da dodajete proizvode kao i njihove kategorije i podkategorije.

Koje  programe preporučujemo ?

Za poslovanje firmi  , kao i pojedinaca mi preporucujemo Opencart. Opencart predstavlja jedno od vodecih CMS – etrgovina. Sa Opencart – om moćićete lako da instalirate nove jezike  , nova plaćanja , kao i kurirske službe  , a pogotovo ćete moći da menjate kurs valute  , ako imate više valuta na svom sajtu.

Treba napomenuti da paypal jedino posluje za inostrano tržiste , to jest moze se koristiti za kupce iz inostranstva . Želimo da Vam ukažemo da  paypal ima ograničenja za fizička lica tako  da mogu primiti do 1200 eur .

Ujedno Vam preporučujemo i Woocomerce to je jedna od ekstenzija wordpress -a , koja se sve Vise koristi na nase trziste.

Gde mogu dobiti najbolju uslugu?

Naravno mi Vam stojimo na usluzi , sa našim jeftinim cenama , ili ako imate neke specijalne zahteve , kontaktirajte nas kako bi Vam izvrsili procenu posla . Svakako imajte u vidu da naše usluge održavanja sajta na godinu dana su besplatne , nemojte to zanemarivati , jel treba uvek neko ko će brinuti o Vašem sajtu .

Izrada eshop je najbolja kod nas pozovite nas

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite