Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Opencart

Opencart

Internet trgovina

Sta je opencart?

Opencart je popularni CMS za elektronsku trgovinu . Pre svega ova php  skripta Vam omogućava  da vodite posao bez puno ulaganja i bez puno truda. Predstavlja elektronsku prodavnicu koja maltene radi sama . Prodaje sama Vaše proizvode na internetu.

Zasto ?

Pre svega ovaj web program je jedan od naprednijih i vrlo je lak za konfigurisanje i upravljanje . On u sebi sadrži razne vrste placanja koje su potrebne za rad elektronske prodavnice. Mogu da se dodaju razne kurirske službe , a i može da sajt bude multijezičan na nekoliko jezika . Pritom nemojmo zaboraviti da ovaj program može pomoći oko kursnih razlika i da sa njim vrlo lako  možete menjati kurs valute .

Ko koristi ovaj program?

Pre svega ovaj program koriste velike firme za grupovnu kupovinu . Idealan je , jer prati narudžbinu i kako se ona kreće i šta se desava sa njom. Program je univerzalan , jer može sluziti za B2B kupovinu . Sajtovi koji na sebi imaju ovaj CMS su pre svega dobro funkcionalni i veoma pouzdani za Vaše poslovanje .

Ujedno ovaj program može da koristi i pojedincima ili individuama , sve je više ljudi koju prodaju razne stvari na internetu , a to im omogucava ovaj program.

Kako koristiti ovaj program?

Svakako koristiti neki program iznova nije lako , ma koliko on izgledao daje jednostavan i lak. Ovaj program je jedan od lakših programa za upravljanje elektronskom prodavnicom . Vrlo lako se upravlja narudžbinama , izveštajima i raportima , i maltene imate sve pojedinosti . Odakle je kupac , njegovu adresu , šta je koristio za plaćanje ,i njegov email ostaje u Vašoj bazi tako da kada izbacujete novi prozivod na sajt možete mu dostavljati novu ponudu . Sa tim  kupac imaće u vidu sta se desava novo kod Vas i kad mu se svidi neka stvar on će vrlo brzo reagirati i kupovati.

Naravno mi smo tu da Vam olakšamo poslovanje i da Vam omogucimo da lakše poslujete , tako da ćete od nas dobiti video tutorijale za upravljanje ovim webshop -om.

Gde nas mozete naci?

Naravno mi smo uvek tu za Vas i vrlo lako mozete nas kontaktirati putem telefona i email -a.

 

 

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite