Opencart

Opencart

Internet trgovina

Sta je opencart?

opencart

opencart

Opencart je popularni CMS za elektronsku trgovinu . Pre svega ova php  skripta Vam omogućava  da vodite posao bez puno ulaganja i bez puno truda. Predstavlja elektronsku prodavnicu koja maltene radi sama . Prodaje sama Vaše proizvode na internetu.

Zasto ?

Pre svega ovaj web program je jedan od naprednijih i vrlo je lak za konfigurisanje i upravljanje . On u sebi sadrži razne vrste placanja koje su potrebne za rad elektronske prodavnice. Mogu da se dodaju razne kurirske službe , a i može da sajt bude multijezičan na nekoliko jezika . Pritom nemojmo zaboraviti da ovaj program može pomoći oko kursnih razlika i da sa njim vrlo lako  možete menjati kurs valute .

Ko koristi ovaj program?

Pre svega ovaj program koriste velike firme za grupovnu kupovinu . Idealan je , jer prati narudžbinu i kako se ona kreće i šta se desava sa njom. Program je univerzalan , jer može sluziti za B2B kupovinu . Sajtovi koji na sebi imaju ovaj CMS su pre svega dobro funkcionalni i veoma pouzdani za Vaše poslovanje .

Ujedno ovaj program može da koristi i pojedincima ili individuama , sve je više ljudi koju prodaju razne stvari na internetu , a to im omogucava ovaj program.

Kako koristiti ovaj program?

Svakako koristiti neki program iznova nije lako , ma koliko on izgledao daje jednostavan i lak. Ovaj program je jedan od lakših programa za upravljanje elektronskom prodavnicom . Vrlo lako se upravlja narudžbinama , izveštajima i raportima , i maltene imate sve pojedinosti . Odakle je kupac , njegovu adresu , šta je koristio za plaćanje ,i njegov email ostaje u Vašoj bazi tako da kada izbacujete novi prozivod na sajt možete mu dostavljati novu ponudu . Sa tim  kupac imaće u vidu sta se desava novo kod Vas i kad mu se svidi neka stvar on će vrlo brzo reagirati i kupovati.

Naravno mi smo tu da Vam olakšamo poslovanje i da Vam omogucimo da lakše poslujete , tako da ćete od nas dobiti video tutorijale za upravljanje ovim webshop -om.

Gde nas mozete naci?

Naravno mi smo uvek tu za Vas i vrlo lako mozete nas kontaktirati putem telefona i email -a.

 

 

Pišite nam
close slider

    Odgovorite na kviz pitanje
    WhatsApp