Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Google kazna i što učiniti ako ikad budeš kažnjen od Google

Google kazna i što učiniti ako ikad budeš kažnjen od Google

Google penalty

Kako popraviti Google penalty

googlepenalty
googlepenalty

Probudite se ujutro i proveravate svoj ​​Google Analytics i vidite  svoj ​​saobraćaj da je drastično pao . Zatim, proveriti Google i unesite ključne reči za proveru rang i uočite Vi jednostavno niste u prvoj stranici više . Vaš krvni pritisak povećava , puls zaboli i možete osetiti tvoje srce kuca brže . ‘ Da li je Google samo mene kaznio ??

A ako se pitate – Da ovo stvarno događa . Ovakve stvari se dešavaju u SEO stalno ! Dakle, ono što vam je potrebno učiniti kada se to dogodi ?

Prvo , proverite da li se radi o saobraćaju  ili rangu

Ono što je rangiranje pad ? Pa je rang pad ( ako ikada koristite rang proveru softver ) se događa dole na svoj ​​Google ključne riječi rang . Na primer , ti bi trebao biti na stranici 1 i rangiranje drugo ili treće mjesto , a onda odjednom vam padne na stranu 2 . Ako ne proveravaju vaš rang ( što znači da samo prate svoj ​​Google Analytics ) i uočite pad u Google pretraživanje saobraćaj – to je saobraćaj pad . I to može biti zbog nekoliko razloga . Na primer , ljudi možda jednostavno ne mogu u potrazi za svoj ​​skup ključnih riječi više , jer je vreme praynika i svi su zadovoljni onim što već imamo – Hej , to se događa ! To je razlog zašto je tako važno da pratite svoj ​​rang – posebno one u prvoj stranici SERPs . Tako da ćete znati razlog iza saobraćajnoj pad ili rast

Drugo, ako ste identifikovali da ste izgubili saobraćaj zbog određenih skupa ključnih riječi , onda je to kada pokušate da vidim da li si zaista kažnjen Google . Zato što je to bilo Google zaista kazniti vi ili neki od vaših linkova više ne drže toliku moć / Google skok ili te veze su jednostavno nestali – ili su uklonjeni . Ponekad je sa vezama , a ne sa praksom radimo kao SEO je . Jer, ako znate da radite stvari , što znači da ne rade ništa da pišam Google off , onda vjerojatno nije kažnjena za početak . To je verojatno s vezama . Kako možete proveriti da li ima projena u vašem veze ? Pa , vi imate idite na mesta na kojima ste dobiti povratne veze od i proveriti da li su i dalje tu , ili ako su se preselili ili promenili link ili nešto treće . Postoji mnogo alata u neto da vidi gdje sve vaše povratne veze dolaze iz . 

Kada ste sigurni da su zaista ‘doinked’ Google Možda znate da je učinio nešto pogrešno – možda nisi skrivanje ili si sakrio neke tekstove, ili ste spammed neke lokacije, a završiš sa zaključkom da Google nije ‘Doink “te iz nje indeks onda se postavlja pitanje ste okrenuti sada je “Kako da se vratim u?” Pa, morate proveriti faktora vašeg dela protiv Googlea Prvo, morate identificirati ozbiljnosti vašeg dela. Kako ti je bio ozbiljan zločin? Masovna kupnje veze? Skrivanje sadržaja za odrasle? Postoje različite težine za različite zločine. Oni nisu svi na isti iznos kazne. Drugo, je li ti ovo prvi prekršaj ili je to ponavljanje? Možda niste mislili to ili niste znali da je ono što si uradio je uvredljiv na Google. Možda niste mislili da manipuliše njihovim pretraživanje algoritam. Možda – ako je to vaš prvi put. Probate opet, i naravno da izgubite dobrobit sumnje. I ti želiš da prednost prilikom suočavanja sa Google spam tim. Treće, da li ste veliki igrač ili nepotreban sajt? Jeste li veliki brend na webu? Dajete vredne informacije ljudima? Jesi li ti poznato ime putem interneta? Google će najverojatnije ići lakše na velikom i etabliranih brendova tamo. Ali, ako si mali i da ga je lako, ne računaju na njega.

Šta učiniti da se vrati na željenu poziciju: Podneti zahtev ponovno uključivanje Naravno, da se vratimo u, morate podneti zahtev ponovno uključenje. YEP morate progutati svoj ponos i moliti na koljenima ovisno o tome koliko cenite vaše ime domene. Također možete dati tweet na Google web spama momčad program Manger Brian White:brianwhite samo reći “Ciao, moje lokacije je sandbox coz sam napravio boo-boo”. Prosuti sve to Google verovatno zna svaki detalj svog dela protiv njih. Ako ih ne reći ništa o svojim delom (i možda reći da ti je žao za svaki i da ćete to nikad ne radim ponovo) da će otežati da se vratite u ako u potpunosti ne odbacuju. Google spam tim želi kompletan obračun šta ste radili. Ako to ne radi Podignite belu zastavu i preći na drugi domen. Google verovatno neće uključivati ​​vas ponovo više. Sve što možemo učiniti je nadu za Google biti fin i uključiti nas ponovo. Nažalost, Google može uhvatiti loše raspoloženje. Ponekad morate odlučiti da je vreme da se krene dalje i ostaviti nadi da će dobiti svoje stranice indeksirane ponovo. Sajeti za Održavanje: Sve ovo je gnjavaža biti uhvaćen bavljenja crni šešir SEO. To će izgoreti vaš brend na zemlju.

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite