Webmaster

Izrada sajta

Beograd Srbija

Napredna web rešenja

Naš tim stručnjaka ce Vam ponuditi najbolja moguća rešenja . Sa nama je sve lakše i jednostavnije . Profesionalan pristup .

Optimizacija sajta SEO

Želite da budete na Google prvi , a niste imali pravu ekipu ili osobu koja će obaviti ovaj posao za Vas . Ne oklevajte kontaktirajte nas.

Ciljana grupa ljudi

Naši tekstovi kao i naš pristup će vrlo lako omogućiti Vašoj web stranici da poboljsa svoj rejting  . Samo stručan i pravi pristup može pomoći.

Internet marketing

Internet marketing je nova grana u web industriji . Danas imamo razne socijalne mreže Facebook , Twitter , Linkedin . Sve ove mreže treba pristupi na pravilan način.

Webmaster ( sa web i master ) ,  također naziva web arhitekt , web developer , site autora , web stranica administrator , ili web stranice koordinator je osoba koja je odgovorna za održavanje jedne ili više web stranica . Dužnosti webmaster može uključivati ​​: osigurati da web servera , hardver i softver pravilno rade , dizajniranje web stranice , stvarajući i revidiranje web stranice , A / B testiranje , odgovaranje na komentare korisnika , i ispitivanje promet kroz stranice . Kao opšte pravilo , profesionalni webmasteri “mora biti dobro upućen u softveru Web transakcije , plaćanja za obradu softver i sigurnosni softver .

Webmaster

Mi smo grupa mladih ljudi koja svakodnevno radi na izradi web stranica i prezentacija . Željni smo izazova i voljni da Vama iskočimo u susret .

Naša specijalnost 

Izradu sajta

Izrada sajta u wordpress-u

Izrada sajta u opencart-u

Izrada sajta u prestashop

Izrada sajta u magento

Optimizacija SEO

– Google Adwords

Ne zaboravite naša usluga je profesionalna , jeftina i brza i stoga nas što pre kontaktirajte!!!

Mi smo Profesionalna izrada sajta !!!