Redizajn sajta

Redizajn sajta

Redizajn sajta je danas potreba svakog klijenta koji danas želi da pre svega unapredi , ulepša   i ubrza svoju internet prezentaciju.

Primetili ste da Vaš sajt ima određene propuste i da nije vizuelno lep , ili pak možda nije vidljiv na mobilnim i tablet uređajima .

Pak tu se mogu javiti I određeni nedostaci poput brzine sajta , pozicioniranje ili pak nije vidljiv na web pretraživačima svakako vam je potrebna naša pomoć.

Šta podrazumevamo pod redizajnom sajta?

Redizajn sajta pre svega podrazumeva funkcionalne I vizualne promene na web sajtu tako da zadovoljava  potrebe vlasnika sajta  kao I posetilaca njegovog sajta. Pod redizajnom pre svega podrazumevamo da je sajt moderalan  ,fukncionalan I brz .

Često su sajtovi na određenim starim CMS platformama  , tako da je potrebno promeniti čitavu platformu ili php skriptu . To se dešava iz razloga što I sajtovi zastarevaju , to jest  njihovi programi i onda je potrebna izmena čitavog sajta . Tu treba posebno voditi računa  o url strukturi sajta I stalnim vezama ili permalinkovima.

Za nas programere primarna stvar kod redizajna sajta je funkcionalnost sajta . Mi tu obraćamo pažnju da je sajt pre svega funkcionalan . Da udovoljimo potrebama klijenata I ujedno da vrlo lako možemo ažurirati program ili skriptu koja se nalazi na sajtu. Internet prezentacija mora biti vidljiva na mobilnim uređajima  , jel sve više korisnika koristi mobilne uređaje.

Vizualni izgled web sajta

Posebnu pažnju treba obratiti na izgled ili dizajn sajta. Svakako vama je potreban jedinstven I originalan web dizajn . Mi ćemo uslišiti sve Vaše potrebe I ponuditi Vam jedinstvena I inventivna rešenja koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe što se tiče vizuelnog dela. Prepustite nama da se igramo I da od Vas napravimo brand.