Paypal konačno u Srbiji

Paypal konačno u Srbiji

Plaćanje putem interneta

paypalPaypal konačno u Srbiji od ove nedelje. Narodna Banka Srbije je objavila da je paypal konačno aktivan na teritorije Srbije u punom svom obimu. Tako da će svi korisnici koji imaju paypal nalog pored kupovine koje su obavljali sada moći da i primaju uplate iz inostranstva. Tako da servis za Paypal radi svom snagom na području Republike Srbije.

Ovim gestom Narodna Banka Srbije je omogućila nesmetan razvoj i tok novca. Tako da se očekuje veći priliv sredstava ili novaca u zemlju. Biće povećana spoljnotrgovinska razmena , što će odredjenim licima omogućiti znatne veće prilive kao i profite.

Paypal sada funkcioniše kao svuda u svetu , tako da ne postoji nijedna prepreka što se toga tiče. Primanje novca iz inostranstva ovim putem najviše pogodovaće malim i srednjim preduzećima i omogućii njihov razvoj.

NAPOMENA plaćanje između rezidenata nije omogućeno, jer Srbija nije jos članica Evropske unije, jer plaćanja u našoj zemlji između građana nisu dozvoljena preko institucija koje nemaju licencu za rad u našoj zemlji.

Tako da ako trebate Paypal na svom internet sajtu znate kome da se poverite .

Mi ćemo taj posao obaviti za VAS.

Ako vam je potrebna izrada internet prodavnice i trebate paypal da instalirate kontaktirajte nas

 

 

Pišite nam
close slider

    Odgovorite na kviz pitanje
    WhatsApp