Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Paypal konačno u Srbiji

Paypal konačno u Srbiji

Plaćanje putem interneta

paypalPaypal konačno u Srbiji od ove nedelje. Narodna Banka Srbije je objavila da je paypal konačno aktivan na teritorije Srbije u punom svom obimu. Tako da će svi korisnici koji imaju paypal nalog pored kupovine koje su obavljali sada moći da i primaju uplate iz inostranstva. Tako da servis za Paypal radi svom snagom na području Republike Srbije.

Ovim gestom Narodna Banka Srbije je omogućila nesmetan razvoj i tok novca. Tako da se očekuje veći priliv sredstava ili novaca u zemlju. Biće povećana spoljnotrgovinska razmena , što će odredjenim licima omogućiti znatne veće prilive kao i profite.

Paypal sada funkcioniše kao svuda u svetu , tako da ne postoji nijedna prepreka što se toga tiče. Primanje novca iz inostranstva ovim putem najviše pogodovaće malim i srednjim preduzećima i omogućii njihov razvoj.

NAPOMENA plaćanje između rezidenata nije omogućeno, jer Srbija nije jos članica Evropske unije, jer plaćanja u našoj zemlji između građana nisu dozvoljena preko institucija koje nemaju licencu za rad u našoj zemlji.

Tako da ako trebate Paypal na svom internet sajtu znate kome da se poverite .

Mi ćemo taj posao obaviti za VAS.

Ako vam je potrebna izrada internet prodavnice i trebate paypal da instalirate kontaktirajte nas

 

 

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite