Održavanje sajta Niš

Održavanje  sajta je  usluga koja se odvija nakon izrade web prezentacije . Ovaj proces održavanja  sajta mora da  bude pristupačan da nesmetano funkcioniše od trenutka njegovog postavljanja na internet pa sve dok postoji potreba za web prezentcijom . Kao i poputa Vašeg auta sajt mora de se održava i neguje.

Održavanje sajta, ili administriranje sajta,  bitan je  proces u razvoju vaše firme kao i web prezentacije na internetu. Web sajt treba biti dostupan posetiocima 24 časa dnevno, odnosno 365 dana u godini.

Održavanje vašeg sajta  pre svega treba da pruži bezbednost Vašem sajtu kao i da je moguće dodavanje najnovijih aktuelnosti. Redovno održavanje na vašem  sajtu čini da on izgleda uvek odlično i da radi veoma brzo dok mi pratimo vreme rada i performanse. Svakodnevno pravljenje kopija podataka i praćenje iz sata u sat. Možemo se konsultovati, planirati i praviti strategije sa Vama na osnovu onoga što ne funkcioniše dobro na Vašem  sajtu, od neispravnih linkova do zastarelog sadržaja, kako bi se izvršile prepravke i ažuriranja po potrebi

Vršimo usluge održavanja  sajta i usluge bezbednosti, jer znamo da je upravljanje i održavanje sajta od suštinskog značaja za Vaše online poslovanje . Kako se vaše poslovanje menja i raste, tako bi trebalo i vaš sajt

Šta spada u  usluge održavanja sajta?

Pored ažuriranja sadržaja (pisanje tekstova, unos slika, unos pdf , unos word , embedovanje snimaka itd.) što spada pod redovno održavanje sajta, nudimo i usluge ažuriranja kao i  redizajn sajta.

Administracija sajta može da podrazumeva i optimizaciju sadržaja na osnovu materijala koji nam se dopremi . Održavanje sajta moguće je da obuhvati i  praćenje posećenosti sajta, kao i njegovo rangiranje na listama pretraživača.

Usluga podrazumena i neutralisanje neželjenih sadržaja kao i virusa sa sajta , kao što su upadi na web sajt, email spamovanje, blokiranje sadržaja i drugi bezbednosni problemi.Održavanja  sajta cena  zavisi od broja potreba i izmena samog web sajta. Cena može biti  na mesečnom ili godišnjem nivou.

  Odgovorite na kviz pitanje

  Pišite nam
  close slider

   Odgovorite na kviz pitanje

   WhatsApp