Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Izrada sajta Palić

Izrada sajta Palić

Izrada sajta Palić – Web prodavnice i SEO po promo cenama €. Naš web dizajn nudi profesionalna rešenja za Vaše internet prezentacije.

Dobrodošli u agenciju za internet i dizajn!

Vaša prezentacija će biti napravljena brzo i efikasno. Možemo kreirati web shop prema Vašim potrebama i implementirati različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice.

Da li se vodi računa o vizuelnom izgledu sajta?

Naravno, vizuelni izgled mora zadovoljavati najviše standarde, a funkcionalnost je prioritet. Prohtevi klijenata su naša glavna pažnja, a pozicioniranje sajta posebna usluga koja se dodatno naplaćuje.

Kako pravimo websajt?

Naše stručnjake odlikuje sposobnost da odgovore na različite zahteve klijenata.

Koje platforme koristimo za izradu web stranica? Koristimo razne CMS platforme: WordPress, Joomla, Opencart, Magento, Prestashop.

Izrada sajta Palić

Koliko je Internet marketing ključan?

Internet marketing je danas neophodan za uspeh web stranica. Bavimo se i reklamiranjem na Google-u i Facebook-u, jer je marketing postao ključan za privlačenje novih klijenata.

Šta je SEO i čemu služi?

SEO je važna oblast za programere kako bi Vaša internet prezentacija bila vidljiva na Google-u i privukla što više posetilaca.

Koliko košta izrada sajta i njegova cena?

Cena zavisi od Vaših zahteva i budžeta. Imamo dve vrste cenovnika – za fizička lica i mala preduzeća, i za profesionalniji izgled namenjen poznatim ličnostima ili velikim kompanijama.

Izrada sajta Palić

Ko smo mi – Izrada sajta? Naš tim čine profesionalci koji prave i dizajniraju web stranice, kao i aplikacije za Android i iOS.

Koje usluge pružamo klijentima? Našim klijentima pružamo različite usluge, uključujući kreiranje internet prezentacija, web prodavnica, aplikacija za mobilne uređaje, SEO optimizaciju, održavanje sajtova, povezivanje sa društvenim mrežama i vođenje reklamnih kampanja.

Web dizajn  Palić

Vaša internet agencija za sve potrebe i najjeftinija reklama.

Ne dozvolite sebi da nemate internet prezentaciju. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo Vam. Pravljenje internet prezentacija je naša struka.

Profesionalna Izrada sajta – Razvoj web aplikacija i android aplikacija je naša primarna delatnost. Prepustite posao nama i budite ispred konkurencije.

SEO PRETRAGA je ključna za bolje rangiranje na pretraživačima, kontaktirajte nas da vam pomognemo.

Pogledajte i naše programe i prepustite mukotrpan posao nama.

 

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite