Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Google slavi 25 godina revolucije na internetu

Dragi Google,

Srećan 25. rođendan! Čestitke na četvrt stoljeća transformacije našeg sveta i na beskrajnom doprinosu internetu i tehnologiji. Tvoj uticaj na naše živote ne može se prevideti, a tvoja priča inspiriše nas da sanjarimo i stvaramo bolju budućnost.

Google, osnovan u septembru 1998. godine, svojim početnim koracima bio je samo još jedan pretraživač na nekoj od onih mnogih web stranica u 90-ima. Međutim, tvoj razvoj ubrzo se pretvorio u priču o uspehu koja je nadmašila sva očekivanja. Od skromnih početaka u garaži dva briljantna studenta, Larryja Pagea i Sergeya Brina, Google je postao sinonim za pretraživanje na internetu i više od toga.

Danas, kada razmišljamo o internetu, ne možemo a da ne pomislimo na tebe. Tvoj logo, sa veselim, šarenim slovima i bezbrojnim mogućnostima koje stoje iza njega, postao je ikona digitalnog doba. Tvoja predanost korisnicima, kontinuirane inovacije i težnja za stvaranjem boljih rešenja postavili su nove standarde u industriji tehnologije.

Google, tvoja široka paleta usluga i proizvoda danas pokriva gotovo svaki aspekt naših života. Od pretraživanja informacija do komunikacije, putovanja, edukacije i poslovanja, tvoja prisutnost oseća se u svakom kutku sveta. YouTube, Gmail, Google Maps, Google Drive, Google Photos – samo su neki od tvojih proizvoda koji su postali neizostavni deo svakodnevnog života.

Tvoja uloga u oblikovanju načina na koji učimo, radimo i zabavljamo se ne može se podceniti. Tvoj doprinos u promicanju slobodnog pristupa informacijama i otvorenom izvoru znanja doprineo je obrazovanju miliona ljudi širom sveta. Tvoja tehnologija prepoznavanja govora i veštačka inteligencija omogućile su nam da interagiramo s računarima na potpuno novi način.

No, s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Iako si prošao kroz mnoge promene i izazove tokom svojih prvih 25 godina, važno je ostati predan etičkom i odgovornom korišćenju tehnologije. Tvoj uticaj na naše društvo i način razmišljanja ne može se zanemariti, i moramo se pobrinuti da taj uticaj bude pozitivan.

Dakle, dok proslavljaš svoj 25. rođendan, neka ti bude jasno koliko značiš svetu. Nastavi da nadmašuješ sebe, inoviraš i inspirišeš buduće generacije da sanjaju veliko. Hvala ti, Google, na svemu što si do sada učinio i na sve što ćeš tek učiniti.

Srećan rođendan, Google! Živeo si i nastavljamo te pratiti u tvojoj neverovatnoj digitalnoj avanturi.

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite