Šta je to google page speed insights ?

Šta je to google page speed insights  ?

google-page-speed

Google page speed je moderan alat za web programere .

Google page speed je veoma atraktivan alatka kako da ubrzate Vaš websajt.

Ponekad je veoma teško naći pravi alat za proveru brzine internet stranice ,ali tu je google pagespeed

Google pagespeed če vam pomoći da ubrzate svoj websajt i na taj način budite vidljivi na google.

Google voli sajtove koji su podešeni i ultrabrzi sbog seo optimizacije.

Google je najbolji web pretraživač i sva pretraživanja se uglavnom fokusiraju na google.

Zašto Google?

Brojke pokazuju da Gugl ima čak 62,30 odsto tržišta, drugo mesto je sada Baidu sa 19,82 odsto, a treći je Bing sa 8,11 odsto. Četvrto mesto zauzima Jahu sa 7,68 odsto.

Jednostavno cifre same govore Google  je najbolji!!!

Čemu služi Google page speed insights?

Google page speed insights je alat za ubrzanje Vaše web stranice.

Brze i optimizovane stranice  će dovesti do angažmana veće posećenosti , zadržavanja i konverzije . Porodica PageSpeed ​​alata je dizajniran da Vam pomogne optimizirati performanse vaše web stranice . PageSpeed ​​Insights proizvodi će Vam pomoći da identifikujete performanse najbolje prakse koje se mogu primeniti na svoje stranice, i PageSpeed ​​optimizaciju alati mogu Vam pomoći da odrade automatizaciju procesa .

 O PageSpeed ​​Insights

Page Speed ​​Insights meri performanse stranice za mobilne uređaje i desktop uređaje. Ona hvata URL dva puta, jednom sa mobilnog korisnika-agent, a jednom s desktop-user agent. U PageSpeed ​​Score kreće od 0 do 100 poena. Veći rezultat je bolji i rezultatom 85 ili iznad ukazuje da je strani dobro obavlja. Imajte na umu da PageSpeed ​​Insights se kontinuirano poboljšana pa je rezultat će se promijeniti kao što smo dodali nova pravila ili poboljšati naše analize.PageSpeed ​​Insights smatra samo mreže nezavisne aspekte performansi stranice: konfiguracije poslužitelja, HTML strukturu stranice, a njegova upotreba spoljnih resursa kao što su slike, JavaScript, CSS i , Implementacija sugestije treba poboljšati performanse u odnosu stranice.

Trebate da ubrzate Vašu interent prezentacijut kao i da poboljsate optimizaciju  , ne oklevajte već nam pišite,pokušajte da stupite u kontakt sa nama.

 

Pišite nam
close slider

    Odgovorite na kviz pitanje

    WhatsApp