Google nece vise indeksirati WIX sajtove

17 rodjendan Google
27/09/2015
Darko Mikić o SEO optimizaciji sajta
19/11/2015
Prikaži sve

Google nece vise indeksirati WIX sajtove

izrada sajtova sa PIS

Korisnici Wix nece se vise indeksirati na Google

wix

wix

Ako je izgrađeno vaše poslovanje web stranice s online web graditelj alatom , Wix , možete primetiti nedavni pad aktivnosti korisnika . U stvari , to je verovatno da imate veliki pad aktivnosti zbog nedavnog problem koji uzrokuje brojne stranicama powered by Wix da ostavi Google indeksa ili da indeksira Google WIX

Žalba Wix leži u njegovoj dostupnost i jednostavnosti . Proces gradilišta Wix je jednostavan za korištenje eliminira potrebu da zaposle stručnjaka web development , čineći ga atraktivna opcija za start up biznisa u nadi da će uštedeti novac . Nažalost , jer svi Wix stranice koriste jednu glavnu platformu, pojedinac webmasteri doživjeti mnogo manje fleksibilnosti i kontrole nego što bi s personaliziranim platformu . I , kada se Wix stranice počinje imate problema , svi Wix sajtovi su šanse da dobiju sličnu sudbinu.

Forumi su preplavljeni sa ovom temom

Google Webmaster Pomoć forumima su prepune diskusija u poslednje dve nedelje o Wix stranicama koje su nestale iz indeksa . Tražilice je izdao izvinjenje za muke , i rekao korisnici Wix da su snimili još jedan iscrpan pogled na set – up Wix stranicama . Tu može doći do kašnjenja , ali Google radi na rešavanju pitanja o njihovom kraju po ponovnu obradu svih pogođenih stranica . Za bilo koje Wix korisnike sigurni da li je uticalo na vaš sajt , sada je vreme da bacite pogled na podatke pretraživanje vašeg sajta za ništa sumnjivo . Zapitajte se : Da li postoji pad u tačkama indeksa u vašem Google Search konzole ? Da li postoji nagli pad prometa iz Google Search ? Pokušajte i obavljanju svog Google pretragu da vidim da li vaše web stranice se može pristupiti .

Ne gubite vredne poslovne podatke

Ako je vaš Wix stranice je zaista pao sa Google indeks , gubite vredne poslovne podatke svaki dan . Još gore – ne postoji ništa osim čekati Google da počne reindexing , koji su u tom procesu . Izgradnja svoje platforme putem web alata za upravljanje kao WordPress je odlična alternativa za web stranice kao što Wix koje ometaju individualizaciju i dati vam ograničenu kontrolu . Čak i novih brendova , svoj ​​neprocjenjiv imati jaku web stranica koja vam omogućava da imate svoj ​​sadržaj , i svoju sudbinu .

U svakom slucaju kontaktirajte nas mi cemo Vam pomoci.