Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

Google nece vise indeksirati WIX sajtove

Google nece vise indeksirati WIX sajtove

izrada sajtova sa PIS

Korisnici Wix nece se vise indeksirati na Google

wix
wix

Ako je izgrađeno vaše poslovanje web stranice s online web graditelj alatom , Wix , možete primetiti nedavni pad aktivnosti korisnika . U stvari , to je verovatno da imate veliki pad aktivnosti zbog nedavnog problem koji uzrokuje brojne stranicama powered by Wix da ostavi Google indeksa ili da indeksira Google WIX

Žalba Wix leži u njegovoj dostupnost i jednostavnosti . Proces gradilišta Wix je jednostavan za korištenje eliminira potrebu da zaposle stručnjaka web development , čineći ga atraktivna opcija za start up biznisa u nadi da će uštedeti novac . Nažalost , jer svi Wix stranice koriste jednu glavnu platformu, pojedinac webmasteri doživjeti mnogo manje fleksibilnosti i kontrole nego što bi s personaliziranim platformu . I , kada se Wix stranice počinje imate problema , svi Wix sajtovi su šanse da dobiju sličnu sudbinu.

Forumi su preplavljeni sa ovom temom

Google Webmaster Pomoć forumima su prepune diskusija u poslednje dve nedelje o Wix stranicama koje su nestale iz indeksa . Tražilice je izdao izvinjenje za muke , i rekao korisnici Wix da su snimili još jedan iscrpan pogled na set – up Wix stranicama . Tu može doći do kašnjenja , ali Google radi na rešavanju pitanja o njihovom kraju po ponovnu obradu svih pogođenih stranica . Za bilo koje Wix korisnike sigurni da li je uticalo na vaš sajt , sada je vreme da bacite pogled na podatke pretraživanje vašeg sajta za ništa sumnjivo . Zapitajte se : Da li postoji pad u tačkama indeksa u vašem Google Search konzole ? Da li postoji nagli pad prometa iz Google Search ? Pokušajte i obavljanju svog Google pretragu da vidim da li vaše web stranice se može pristupiti .

Ne gubite vredne poslovne podatke

Ako je vaš Wix stranice je zaista pao sa Google indeks , gubite vredne poslovne podatke svaki dan . Još gore – ne postoji ništa osim čekati Google da počne reindexing , koji su u tom procesu . Izgradnja svoje platforme putem web alata za upravljanje kao WordPress je odlična alternativa za web stranice kao što Wix koje ometaju individualizaciju i dati vam ograničenu kontrolu . Čak i novih brendova , svoj ​​neprocjenjiv imati jaku web stranica koja vam omogućava da imate svoj ​​sadržaj , i svoju sudbinu .

U svakom slucaju kontaktirajte nas mi cemo Vam pomoci.

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite