5 najbrzih wordpress tema

5 najbrzih wordpress tema

najbrze teme

Potreba za najbrže WordPress Themes je uvek tu kada je konkurencija u svetu. Ako bloger nastoji da bude uspešan u virtualnom svetu, onda se mora koristiti brzo loading teme, tako da se posetioci da njegov / njen website mogli vratiti često. Sada, postoje mnoge web stranice dostupne na tržištu, ali samo nekoliko njih preživi i može ispuniti potrebe korisnika. Isto tako, morate voditi brigu o niše prije nego što odaberete WordPress teme, tako da vaše stranice opterećenja sa najvećom brzinom od Vaše konkurencije. A za tu svrhu, mi smo da dele neke najbolji u industriji-opcije iz popularne niše koje dobro može poslužiti sa svojim karakteristikama i opcijama. Dakle, evo u nastavku su neke Najbrži WordPress Teme za vas.

Sparks

Sparks-portfolio-theme-1024x492

Sparks-portfolio-theme-1024×492

The Sparks je jedna od najbržih WordPress Teme dostupni na tržištu sa tona značajke u njemu. Tema dolazi sa odgovarajući dizajn ne da te ne na današnje pametne uređaje. S druge značajke na njemu uključuju fleksibilan homepage, custom admin login logotip, PO / .MO datoteke za lokalizaciju, prilagođene dodaci za Twitter, Flickr, video, oglasa i gostiju, različite stranice predlošci, kontrola naglasak i još mnogo toga. Možete čak i odabrati svoj post formatu od opcija, uključujući slike, galerije, Citat, Link, video, Standard i audio.

Schema

Schema-theme-1024x492

Schema-theme-1024×492

hema je na listi od najbrže WordPress Teme ne samo zato što se učitava brže nego mnoge druge teme, ali sa njom puno mogućnosti dolazi . To je jedan od najvažnijih prijateljskih tema dostupne na tržištu, koja govori tražilice crawlers o svom blogu je svaki dio i njegova upotreba, kao što je na primjer SEO i tražilice, ona govori razlika između naslov i podnaslov, post naslov, bočnu traku i sidebar predmetima. S druge opšte karakteristike da odgovaraju dizajnu, bolje upravljanje oglas i odmori možete provjeriti na link ispod.

Button

The Foundly

Foundly-theme-1024x492

Foundly-theme-1024×492

U Foundly se smatra jednim od SEO prijateljski i najbrže WordPress Teme ikada razvijen i danas dostupni. Ona ima mnoge značajke kao što su integrisane tipke dijeljenje društvenih medija, isječak podršku, ugrađeni postavkama SEO, u potpunosti odgovara dizajn, live prilagodbe, AdSense spremni i upravljanje. Korisnik-sučelje je vrlo čist i moderan, tako da čak i početnici osjećaju se kao profesionalci, a rade na tome.

 

Button

Genesis Framework

Genesis-Framework-1024x493

Genesis-Framework-1024×493

Kreirao StudioPress Genesis okvira bio jedan od najpopularnijih okvira i često koriste mnogi blogeri visokog profila. Ova tema kao sadržanu u serval naše kolekcije jednog uključujući najboljih pretragu optimizirana teme. Uz brojne količinu child tema koje možete odabrati i jednostavnost upotrebe, mi smo sretni da preporučiti bilo Genesis child teme.

Button

 

X-The Theme

x-the-theme

x-the-theme

X-Tematska se smatra kao jedan od najbržih WordPress Theme dostupna na tržištu do sada. Mnogi blogovi i poznati stručnjaci su pohvalili ovo za funkcije i mogućnosti koje pruža. Bitnih karakteristika ove teme uključuju megamenus, SEO optimizacija, opcije pretraživanja, W3C kompatibilan, boksač i široka rasporeda, tečnosti okvir, bočnu traku, običaj, jedinstven portfelja, Woo-Commerce spreman, social plugin uključeni, odgovorne i retine spremni dizajna i još mnogo toga! Proverite link ispod ako nam ne veruju.

 

Button
Pišite nam
close slider

    Odgovorite na kviz pitanje

    WhatsApp