Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

5 najbrzih wordpress tema

5 najbrzih wordpress tema

najbrze teme

Potreba za najbrže WordPress Themes je uvek tu kada je konkurencija u svetu. Ako bloger nastoji da bude uspešan u virtualnom svetu, onda se mora koristiti brzo loading teme, tako da se posetioci da njegov / njen website mogli vratiti često. Sada, postoje mnoge web stranice dostupne na tržištu, ali samo nekoliko njih preživi i može ispuniti potrebe korisnika. Isto tako, morate voditi brigu o niše prije nego što odaberete WordPress teme, tako da vaše stranice opterećenja sa najvećom brzinom od Vaše konkurencije. A za tu svrhu, mi smo da dele neke najbolji u industriji-opcije iz popularne niše koje dobro može poslužiti sa svojim karakteristikama i opcijama. Dakle, evo u nastavku su neke Najbrži WordPress Teme za vas.

Sparks

Sparks-portfolio-theme-1024x492
Sparks-portfolio-theme-1024×492

The Sparks je jedna od najbržih WordPress Teme dostupni na tržištu sa tona značajke u njemu. Tema dolazi sa odgovarajući dizajn ne da te ne na današnje pametne uređaje. S druge značajke na njemu uključuju fleksibilan homepage, custom admin login logotip, PO / .MO datoteke za lokalizaciju, prilagođene dodaci za Twitter, Flickr, video, oglasa i gostiju, različite stranice predlošci, kontrola naglasak i još mnogo toga. Možete čak i odabrati svoj post formatu od opcija, uključujući slike, galerije, Citat, Link, video, Standard i audio.

Schema

Schema-theme-1024x492
Schema-theme-1024×492

hema je na listi od najbrže WordPress Teme ne samo zato što se učitava brže nego mnoge druge teme, ali sa njom puno mogućnosti dolazi . To je jedan od najvažnijih prijateljskih tema dostupne na tržištu, koja govori tražilice crawlers o svom blogu je svaki dio i njegova upotreba, kao što je na primjer SEO i tražilice, ona govori razlika između naslov i podnaslov, post naslov, bočnu traku i sidebar predmetima. S druge opšte karakteristike da odgovaraju dizajnu, bolje upravljanje oglas i odmori možete provjeriti na link ispod.

[button link=”https://mythemeshop.com/themes/schema/” newwindow=”yes”] Pogledajte shemu ovde[/button]

The Foundly

Foundly-theme-1024x492
Foundly-theme-1024×492

U Foundly se smatra jednim od SEO prijateljski i najbrže WordPress Teme ikada razvijen i danas dostupni. Ona ima mnoge značajke kao što su integrisane tipke dijeljenje društvenih medija, isječak podršku, ugrađeni postavkama SEO, u potpunosti odgovara dizajn, live prilagodbe, AdSense spremni i upravljanje. Korisnik-sučelje je vrlo čist i moderan, tako da čak i početnici osjećaju se kao profesionalci, a rade na tome.

 

[button link=”http://foundlytheme.com/” newwindow=”yes”] Pogledajte ovde[/button]

Genesis Framework

Genesis-Framework-1024x493
Genesis-Framework-1024×493

Kreirao StudioPress Genesis okvira bio jedan od najpopularnijih okvira i često koriste mnogi blogeri visokog profila. Ova tema kao sadržanu u serval naše kolekcije jednog uključujući najboljih pretragu optimizirana teme. Uz brojne količinu child tema koje možete odabrati i jednostavnost upotrebe, mi smo sretni da preporučiti bilo Genesis child teme.

[button link=”http://my.studiopress.com/themes/genesis/” newwindow=”yes”] pogledajte ovde temu[/button]

 

X-The Theme

x-the-theme
x-the-theme

X-Tematska se smatra kao jedan od najbržih WordPress Theme dostupna na tržištu do sada. Mnogi blogovi i poznati stručnjaci su pohvalili ovo za funkcije i mogućnosti koje pruža. Bitnih karakteristika ove teme uključuju megamenus, SEO optimizacija, opcije pretraživanja, W3C kompatibilan, boksač i široka rasporeda, tečnosti okvir, bočnu traku, običaj, jedinstven portfelja, Woo-Commerce spreman, social plugin uključeni, odgovorne i retine spremni dizajna i još mnogo toga! Proverite link ispod ako nam ne veruju.

 

[button link=”http://themeforest.net/item/x-the-theme/5871901″ newwindow=”yes”] Pogledajte temu[/button]

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite

Pozovi WhatsApp Viber