Izrada sajta
Web dizajn
Izrada logoa
Izrada Android Aplikacija
Izrada native aplikacija
Google play
Izrada Web shopa
Placanje karticama
Unos proizvoda
Marketing
Facebook ads
Google ads
Izrada Softwera
Windows aplikacije
Programiranje
Drustvene mreze
Facebook
Tik Tok
Instagram

10 najboljih wordpress tema

10 najboljih wordpress tema

najbolje wordpress teme

Jedna od prvih stvari koje trebate razmišljati o kada počnete Vaše online poslovni poduhvat je kako će vaša stranica  sizgledati. To je ključno da se nudi visoki kvalitet sadržaja . Baš kao što je važno, jer je to platforma na kojoj Vam se isporučuje sadržaj. Vaša stranica mora biti čista, u organizaciji i funkcionalan. Za to, trebat će vVam premium teme.

Ako nemate iskustva u administraciji site, najbolje platformu za vaš sajt WordPress. Nedostatak iskustva nije jedini razlog zbog kojeg bi trebalo izabrati WordPress i platforme Vaše stranice. Ovaj sistem za upravljanje sadržajem je uštedu vremena, vrlo organiziran i pouzdan. Ove osobine su razlozi zbog kojih WordPress je najpopularniji CMS interneta. Oba administratori iskusnih i newbie stranice i web dizajneri su ga koristi za svoje sajtove.

U sledećim paragrafima ćete moći pročitati sve o najpopularnijih Premium WordPress tema. Naše kratke recenzije će Vam pomoći da odlučite koji je jedna od tih tema koja najbolje odgovara za Vas. Svaki od njih ima specifične karakteristike koje će biti od koristi za vrstu stranice koju želite pokrenuti. Svi oni su lako prilagodljivi i može se prilagoditi za bilo koju svrhu. Dakle, sigurno ćete naći savršenu WordPress temu za vaše web stranice.

X – The Theme

x-most-popular-theme
x-most-popular-theme

X tema ima vrlo jednostavan naziv, ali to j dolazi sa svakom imati  je potrebno. Mnogi ljudi koji su kupili ovu temu su prijavili da je to zadnji tema će ikada kupiti. To je zato što tu ima više dizajna, što ga čini savršenim za bilo koju svrhu ili ništa za vaše web stranice. Kompanija za proizvodnju došlo je do sa revolucionarnim ideju za prilagodbu procesa teme. Umesto nudi nekoliko osnovnih rasporeda i opne koje se mogu menjati, oni su izmislili koncept knjižnici. Ove gomile su u osnovi odvojene dizajna, uključena u jednu temu. Vi ćete biti u mogućnosti da biraju između četiri od njih u ovom trenutku, ali jednom kada novi stack će biti na raspolaganju, da ćete dobiti besplatno.

Svrha stack je da osigura da dvije lokacije nikada neće izgledati isto. Sa svakim instalacije, moći ćete da brzo sastaviti jedinstven dizajn. To je zbog efikasnosti prilagođavanja alata i funkcija. Od osnovnih elemenata, kao što su logotipi, fontovi i boje, da složenijih funkcija mesta, kao što su izbornici, bočnu traku i zaglavlja, sve se može prilagoditi bez potrebne kodiranje. I više od toga, svi ovi prilagođavanja se mogu pregledati uživo, bez potrebe da se osvežite vaše web stranice.

Čak i ako se nudi kompleks prilagođavanje je jednostavan i codeless način, X tema je također u potpunosti odgovara. Skoro polovina korisnika Interneta su sajtovima iz pametnog telefona i tableta. Trebat će vam site koji učitava brzo i prikazuje i na bilo kojem mobilnom uređaju, bez obzira na njihovu veličinu ekrana ili operativni sistem. Trenutno, gotovo 30.000 web stranice su bazirane na temu X i njihov broj raste svaki dan. Budite jedan od vlasnika stranice koja koristi X i nećete morati brinuti o pitanjima dizajna nikada.

[button link=”http://themeforest.net/item/x-the-theme/full_screen_preview/5871901?ref=cirvitis” newwindow=”yes”] Mozete je preuzeti ovde[/button]

Kalium

kalium-multipurpose-business-theme
kalium-multipurpose-business-theme

Kalium je jednaod najboljih tema na WordPress, savršeno odgovara za portfelje i blogove. Oba potencijalnim poslodavcima i kupcima će biti zapanjeni, jer je dobro osmišljena, moderne stranice. Vi ćete se suditi po kvalitetu Vaše online stranice, i Kalium osigurava da će svaki prvi utisak biti pozitivan. Ako želite saznati više o ovoj temi, tema dokumentacija se može konsultovati. To je opsežno i vrlo informativno. Osim toga, postoji i demo zajedno sa nekim ekrana. Vaše stranice će biti visoko prilagodljiv, kao i svaki element može se promeniti ili promenjen. Ovo ohrabruje kreativnost i garantira da je vaš portfolio ili blog će imati jedinstven izgled.

Artful sadržaj mora biti prikazan na pravi način. Srećom, na vredne revolucije Slider je uključen, besplatno. Imate priliku za stvaranje privlačnih slajdove, dokazujući da vaše sljedbenike da si dostojan njihovog razmatranja. Isto tako, možete dodati prilagođene animacije, efekti, i prelazi. Postoji nekoliko varijanti portfelja, što vam omogućava da prikaže svaki element sadržaja na drugačiji stil. To će pružiti osvežavajuće pregledavanje iskustvo za čitaoce, što je rezultiralo većim Wyświetlenia za vaše poruke.

Postoji mnogo hover stilova koje možete izabrati, a vi možete kontrolirati količinu informacija koja je predstavljena. Kalium čak i omogućava korisnicima da povežu svoje lične sajtove sa svojim portfolio, bez potrebe da se stvori više naloga. Dostupnost je još jedna ključna karakteristika, kao što je ova tema pokušava svoje najbolje da primi korisnicima iz različitih sredina. Ne postoji specijalizirano znanje potrebno, i stranice mogu se vrlo lako stvorili. Ovo eliminira potrebu da zaposle web development kompanija. Kalium je uključeno preko 600 Google fontove koji se može pristupiti iz Google Fonts Directory. Najpopularniji fontovi su prethodno odabrani, ali drugi mogu biti izabrani.

[button link=”http://themes.laborator.co/#theme=kalium” newwindow=”yes”] Mozete preuzeti temu [/button]

Amax

amax-multipurpose-business-theme
amax-multipurpose-business-theme

Amax je tema za WordPress koja se može koristiti za bilo koju stranicu. To je pakiran s praktičnim opcijama, a može se pohvaliti modernim dizajnom koji će zasigurno privući mnoge gledaoce. Ako želite saznati više o ovom inovativni proizvod, budite sigurni da vidite pregled temu video. Ona prikazuje glavne karakteristike Amax, a pokazuje prednosti primene na svoj sajt. To je autentičan višenamenska tema, zbog uključivanja vrlo fleksibilan web stranice zgrade alata. Amax vam može pomoći da vam postizanje ciljeva, bez obzira na posao kojim se bavite. Možete promijeniti fontove i boje palete stranice, a odabir više zaglavlja, titule i mesta rasporede. Vi ćete se dati potpunu kreativnu kontrolu. Ovo garantuje da vaše stranice će biti jasna, povećanje prepoznatljivosti brenda.

Amax omogućava klijentima dizajn beskrajni broj različitih strana putem ugrađenog vizuelni kompozitor. Ako želite da se izbjegne muke oko potrebe da ih dizajn, uvek možete koristiti jedan od demo stranice koje su uključene u preuzimanje. Ova tema je dodao popularan dodatak za video stranie. Svi elementi mogu biti dizajniran, a mnogi dodatne elemente su uključeni. Amax je potpuno odgovaran, u mogućnosti da rade na svim ekranima.

[button link=”http://dem2.olevmedia.net/preview/?item=amax” newwindow=”yes”] Mozete pogledati temu ovde[/button]

Divi

divi-mutlipurpose-theme
divi-mutlipurpose-theme

Moto ove teme je “Nebo je granica”. Kada ćete instalirati ovu temu ćete shvatiti zašto. Ona Vam nudi neograničene prilagođavanja i vrhunski funkcionalnost, vrste koja se može postići samo kroz zapošljavanje profesionalnog web developer. Hajde da pogledamo najuočljivijih karakteristika koje donose Divi:

Divi Builder je funkcija koja će vam pomoći da kreirate da raspored ste sanjali. Problem kod većine graditelja donosi druge teme je da oni samo vam omogućavaju da prilagodite rasporede i opne unutar nekih granica. Divi raspored Builder će vam dati mogućnost nešto promeniti u svom izgledu, od boja i ikona, na stranu i post formata. To je jedini način da se stvori dinamičan sučelje bez pisanja jednu liniju koda. Raspored Builder je baziran na drag & drop sučelje, tako da čak i svoju decu ili djeda ili baku će biti u mogućnosti da ga koriste.

U slučaju da se ne brine za estetsku vrednost rasporeda, a vi samo želite nešto funkcionalne i zanimljive, Divi ima rešenje. Posjeduje 18 pre-set rasporeda, omogućavajući vam da instalirate temu i počeli upload sadržaja za manje od sat vremena. Dizajn ove teme je izuzetno odgovara. Bez obzira na stil koji želite da pristup kada ćete izgraditi svoju web stranicu, ova tema će biti efikasna. Ona vam nudi veliku izloženost tako što je pristupiti sa bilo kojeg uređaja i preglednika tamo. Dizajn će automatski promeniti veličinu sama da odgovara bilo koje veličine ekrana. To radi savršeno na mobilnim uređajima, bez obzira na operativni sistem oni rade .

[button link=”http://www.elegantthemes.com/demo/?theme=Divi” newwindow=”yes”] Temu mozete pogledati ovde[/button]

Azoom

azoom-multipurpose-business-theme
azoom-multipurpose-business-theme

Azoom je osvježavajuća i različita WordPress teme, napravljen za korisnike koji cene doslednost i kvalitet. To se pohvaliti velikim spiskom karakteristika, dodao je kako bi se unapredila i dopuna bilo koje web stranice. To uključuje Posebna Grids, omogućavajući korisnicima da sprovede Parallax video pozadine i druge funkcije privlači. Oba izuzetno funkcionalan i vizualno impresivno, ova tema je svakako vredi vaše vreme. Ako se odlučite za kupovinu Azoom, stičete sajt koji je u potpunosti odgovara. Tri različita brejk se nude kako bi se smestiti različitim uređajima. Svi elementi site garantovano da se prilagodi ekrane vaših sljedbenika.

WooCommerce je jedan od najplodnijih WordPress dodatke, a Azoom je ugradio ga. Sada možete osmisliti impresivnih online shop, omogućavajući vam da distribuirati vaše stavke i usluga. Ovo povećava dnu liniju i promovira svijest o brendu. Zahvaljujući Rock Page Builder, korisnici mogu sada dizajnirati zanimljive stranice za svaki od svojih proizvoda. Ako ne želite početi od nule, postoji opcija da se uvoze neke demo sadržaja preko jednog klika Demo uvoznika. Site administratori mogu prilagoditi širinu stranice, bez potrebe da se menja kod. To se može postići pristupajući Tema Opcije i unošenje ispravnu širinu.

[button link=”http://curvyslider.com/azoom-demos/” newwindow=”yes”] Pogledajte temu ovde[/button]

Avada

avada-most-popular-theme
avada-most-popular-theme

Avada je velika tema koja će dobro raditi za bilo koju vrstu stranice koju želite koristiti. Iz ličnog blogove i online portfelja, na vestima web stranice agencije ili niše, svi projekti mogu biti dizajnirani oko ove premium WordPress site. Kao jedan od najprodavanijih WordPress tema, postoji više od 80.000 web stranica trenutno koriste. Međutim, to ne znači da vaše stranice neće biti u mogućnosti da se ističu iz gomile. Čak i ako se koristi na desetine hiljada sajtova, ne nalaze se dva od njih izgledaju isto. To je zato što svaki od njih je prilagođeno kroz Fusion Builder, jednostavan za korištenje i efikasan vizualni stranice graditelj. Ova stranica builder će Vam pomoći da se postigne jedinstveni raspored za nekoliko sati.

Ako dinamičkih elementi su ono što tražiš, Avada temu dolazi sa nekoliko premium klizače. Povrh toga, moći ćete odabrati iz 5 različitih dizajna napadača. To je normalno da se brinem kada vidite toliko prilagođavanja i nemate prethodnog iskustva sa WordPress web stranice. To nije problem sa Avada, jer se bavi proizvodnjom je stvorio posvećen korisničku podršku. Bez obzira na problem koji bi mogao naići na, podršku centar će vam pomoći u sortiranja sve napolje.

Avada je tema je također odličan izbor za slučajeve kada želite početi sa prodajom proizvoda ili usluga. To je dizajniran da radi savršeno sa eCommerce dodatke, kao što su WooCommerce. Bottom-line, bez obzira na Vaše online poslovni plan, Avada je jedna od opcija koje treba uzeti u obzir. To je prilagodljiv, odgovorne i višenamenski, ključ ima tema treba da ima.

[button link=”http://demo.theme-fusion.com/” newwindow=”yes”] Pogledajte temu ovde[/button]

Bridge

bridge-popular-wp-theme
bridge-popular-wp-theme

Bridge je premium tema koja se može koristiti za bilo koji site koji ste planirali. Bez obzira na vašu temu , ima odgovarajuće i svestrane funkcije koje će vam pomoći da stvoritr zanimljiv i interaktivni interfejs za svoju publiku. Retine spremni ekran dolazi u upotrebi za izradu sebe pristupiti sa bilo kojeg uređaja, bez obzira na kojoj operativni sistem su pokrenuti .

U slučaju da želite pokrenuti eCommerce projekta, most WordPress tema je jedna od prvih stvari koje trebate. Njegov dizajn i šifra su kompatibilni sa mnogim eCommerce dodatke. Najveći jedan možete koristiti u kombinaciji sa ovom temom je WooCommerce. Ima minimalne raspored, s padajućeg izbornika, sugestivne ikone, ugrađeni strani izbornika i mnoge druge atraktivne i funkcionalne elemente dizajna. U slučaju da trebate ovu temu za ne-Engleski web stranica, nema razloga za brigu. Čak i ako to ne dolazi sa ugrađenim prevodilac, to je kompatibilan i spreman za bilo koji WordPress multi jezični paket, čak i sa slobodnim one.
Vi ćete biti u mogućnosti stvoriti neograničen rasporede s funkcijama prilagodbe. Drag-and-drop stranice Builder će vam jednostavno odabrati elemente koje želite i izgraditi jedinstveni raspored za manje od sat vremena. To je ugrađeni vektorskih ikona, bibliotekom sa preko 600 Google fontova, pozadina klizač za multimedijalnih sadržaja i zbirku od četiri tečnosti animiranih efekata prijelaza powered by AJAX.

Vi ćete biti u mogućnosti da lako integrirati ovu temu za SEO svrhe. Više od toga, to je izgrađen korištenjem WordPress i W3C validirane HTML5, CCS3 i jQuery kodiranje. Ove dvije karakteristike će osigurati efikasan SEO kampanju, koja će vam pomoći da se razvije mnogo široj publici.

[button link=”http://themeforest.net/item/bridge-creative-multipurpose-wordpress-theme/full_screen_preview/7315054?ref=cirvitis” newwindow=”yes”] Pogledajte temu ovde[/button]

Salient

salient-wordpress-theme
salient-wordpress-theme

Ova vrhunska WordPress tema je sve o dizajnu. Ona pruža prekrasan i impresivan izgled za svoje stranice, što je jedan od načina kroz koje možete zadržati saobraćaj. Funkciju koja odvaja ovu temu od ostatka je video u pozadini, koji je nativno podržan. Možda ne sviđa toliko kada će prvi put instalirate, zbog tupi standardnih shemu boja. Mislim da je shema boja je namerno izabran da bude dosadno u cilju podsticanja klijentima prilagoditi njihovim web stranicama.

Čak i ako je ovo premium teme, postoje samo dva stila blog na raspolaganju, zidanom stil i op[ti stil. Isto tako, postoji samo online shop stil dostupan sa ovom temom, ali to je jako lepo izgleda temu. Raspored portfolio ove teme će vam omogućiti da prikažete projekte na organizovan način.

Prilagođavanje ove teme je impresivan kada je u pitanju boja tipografije i raspored. U slučaju da nikada ne prilagođene temu ranije, prošireni HD video dokumentacije Salient će dobro doći.

Celi dizajn Salient je ultra-odgovara i Retina spremni, nudi Vam sajt koji se može pristupiti iz bilo kojeg uređaja, bez obzira na veličinu ili tehnologije njegovog ekrana. Vi ćete biti u mogućnosti da biraju iz zbirke od preko 350 Retina-spreman ikone i osam stranice rasporeda. Vaš site može biti pune širine ili isporučuje, a to se može uraditi modifikacije sa klikom na gumb. Kada će od pune širine i isporučuje, ili obrnuto, svi elementi stranice će se automatski prilagoditi.

U zaključku, ova tema je idealan ako želite vrlo interaktivnom web stranica, uglavnom zbog video pozadine. Međutim, za ravno-naprijed blog, te briga bolje sa drugim temama.

[button link=”http://themeforest.net/item/salient-responsive-multipurpose-theme/full_screen_preview/4363266?ref=cirvitis” newwindow=”yes”] Temu pogledajte ovde[/button]

The7

the7-wordpress-best-seling-theme
the7-wordpress-best-seling-theme

The7 je velika tema s preko 15.000 prodaje u samo godinu dana. Od svog lansiranja, dizajneri ove teme su razvili i fiksne više od 100 funkcija i bube. Oni neće početi ovde, a tema će zadržati na poboljšanje svaki mesec, stavljajući sve ažuriranja na raspolaganju, besplatno. Čak i ako je tema je vrlo popularna, koristi za mnoge svrhe, od vas će biti u mogućnosti da se postigne jedinstvene web stranice. To je zbog rasporeda lako-to-Prilagodba i koža. Ovdje su neke od prilagođavanja doveo do vas The7:

Četiri zaglavlja rasporeda za vaše stranice i postove
Šest osnovnih kože, koji se mogu mijenjati
Nekoliko homepage Layouts
600+ prikupljanje Google frontovima
Unlimited shema boja
Visual Composer plugin
Visual Kompozitor je premium plugin koji će vam pomoći da lako izgraditi bilo raspored imate na umu. Ovo je samo jedan od prijateljskog bonusa, što bi vas koštati dodatnih 14 $ ako je kupiti i odvojeno. Pored Visual Kompozitor, ćete dobiti premiju verzije klizač revolucije, Idi Odgovarajući Pricing & Usporedba Stolovi i Layer Slider, sve njih besplatno.

Kao i svaka tema treba da bude, The7 je u potpunosti odgovara, dizajniran da se prikazuje i pristupiti sa bilo kojeg mobilnog uređaja i desktop. Instalacija ove teme je jednostavan i jasan. Jednom kada ste ga kupili, od vas će dobiti .zip datoteku koja mora biti učitan u WordPress. Onda ćete samo treba aktivirati ga od pojave dio izbornika instrument tablu-a.

[button link=”http://the7.dream-demo.com/” newwindow=”yes”] Pogledajte temu ovde[/button]

“Mi kreiramo Vašu digitalnu  budućnost u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu”

Ujedno proverite